lukotava notikumi dalibnieki lauka izdotie instrumenti darbnica

dzejas automĀtiskĀ lasĪŠana

 

Uzstājās ar sešu stundu pavadījuma skaņu ekspromtu sēriju "Dzejas automātiskās lasīšanas" sarīkojumā, kas notika "Rīgas pilsētas svētku'07" ietvaros. Dzejnieku lasījumu skaņu pavadījuma pienākumus ar Bērnu R. neatkarīgi bet izjusti dalīja Frīdvalds
Medicīnas muzejā, Rīgā.

 

Bija ļoti (pārāk) daudz cilvēku, kā jau parasti uz Rīgas svētkiem un muzeju naktīm, kas ir dikti priecīgi, bet šad tad nedaudz apgrūtinoši (visiem un ikvienam).
Gaisotne bija ļoti nesaspringta, vismaz mūsu – Bērnu R. galā. Tiesa gan sešas stundas, kas izklausās iespaidīgi, skaņas ziņā bija mānīgas, jo pīpējām mēs 40% no minētām 6 stundām – tas ir kopsummā 2,4 stundas. Atlikušās 3,6 stundas bija saskaldītas pa 20-30 min. starp pīppauzēm, tā kā tāda kārtīga pīpēšana vien sanāca. Bet pasākumu vadīja dzejnieki, kuriem savs ritms. Toties pateicoties atmosfēras vieglumam Bērnu R. ik pa laikam, gan plānoti, gan stihiski, pievienojās dažādi cilvēki ieskaitot Nīmani, Raivi, "Sūdus", Toomasu no Igaunijas, Lauru, iespējams Sēni un citus neatpazītus dalībniekus.